Socialstyrelsen måste varna

Golf är tydligen så beroendeframkallande att man tar sitt set på ryggen på cykeln iförd golfskor i silver och hojar ner till driving rangen i Hallsberg kl 20.00 för att slå ett par hinkar. Socialstyrelsen eller regeringen eller båda måste reagera snart!


Snart går hon allt


Överlevt

Vi har även överlevt vår första familjesemester, det kan även bli flera faktiskt.






Olika varianter

Såhär kan man också använda en lära gå vagn.


Dilemma

Min kära mor är i rensartagen och släpar över all möjlig bråte som tydligen hävdas vara min. Det står lite käckt ett lass med diverse kartonger på vår altan lite då och då. Mitt dilemma är vad man ska göra med alla dessa prylar. Spara slänga? Och vad?
 
Jag roade mig med att skriva dagbok under mina ungdomsår. De från då jag var typ 11 är ju rätt charmiga: "Nu är jag så trött på den och den, hon hjälper aldrig till då hon sover över hos mig och jag måste hjälpa till då jag är där." Eller: "Idag gjorde jag slut med den och den, han blev ganska ledsen, men inte lika ledsen som de andra gångerna jag gjort slut." De dagböckerna är ju ganska kul. Sen kommer vi till dem från då jag var typ 13 och äldre, det är här jag börjar skämas och rodna då jag läser!!! Asså om Molly ens kommer på tanken att liva det liv jag levde på högstadiet så blir det barnaga på hög nivå, det känns väl relativt rimligt. Jag måste nog elda upp dessa dagböcker iallafall...


Framsidan?

Samtal efter ett par glas vin i soffan. Magnus har råkat komma åt nån knapp på datorn och hela utseendet på skärmen har blivit minimal, ja heeelt och hållet omöjligt att se faktiskt. Speciellt efter ett glas eller två av den röda sorten.

M: Men du måste gå ut på framsidan för att ändra inställningar!
C: Framsidan???
M: Ja ja skrivbordet kanske det heter dårå.

Snillen spekulerar och låt oss bara säga så att det är min sambo som kallas it smart på jobbet! Haha vilken bluff! Jag trodde jag skulle behöva gå ut på framsidan av huset för att ändra utseende på skärmen, jobbigt värre.

Be prepared

På lördag bär det av till Öland! Premiärsemesterresa med familj så att säga. Det känns mycket tryggt att vi åker med två andra erfarna småbarnsfamiljer. I och med att jag vill spendera så mycket tid som möjligt till att sola, bada och dricka vin och så lite tid som möjligt till matlagning och sedan även blivit för snål för att gå ut och äta hela tiden, så har den gångna veckan spenderats i matlagningens tecken.

Piroger, pizzabullar, rågkakor, lasagne och x antal Mollymatsburkar. Ska baka lite baguetter också tror jag. Mycket smidigt att göra en röra och ta med till stranden. Som ni förstår har jag beställt sol hela nästa vecka!


En helt vanlig tisdagskväll...



...i goda vänners lag i deras sommarnöje. Livskvalitet!

Varför känns det aldrig skönare?

Att plocka ögonbrynen är väl i princip det smärtsammaste som finns?! Jag finner helt logiken med att få det gjort mot betalning, det känns helt enkelt skönare att bli torterad av nån annan. Men nu är jag snål och det är semester, jag fixar själv helt enkelt. Har dövat mig med ett glas rött nu, nu kör vi! Och ja det är en hel vetenskap bakom detta, killar, man kan inte bara plocka lite hursomhelst inte!


Dagens mission

Då det ser ut såhär på golvet bredvid datorn är det hög tid för ordning och struktur!



Finns ingen efterbild i och med att det nu är så strukturerat att sladdarna typ inte syns. Råkade också städa bort telefonen i all hast, men fann den lite senare inne på toaletten. (???)

Skönt att nätverkskabeln är gul så den är lättidentifierad, det är ju typ där det strular om det strular med datorn ju! Det är som i djurvärlden, där de farliga djuren har sånna däringa signalfärger för att varna om sin fara. Man vet att det är strul bara man närmar sig denna kabel. Nog med svammel, vi har haft lite strul med att datorn säger att nätverkskablen inte är ansluten trots att den är det.

Och just det! Det tog inte mindre än en dryg timme att ta hand om sladdboet! Kan man inte betala nån för att göra sånt?

Glas vs plast

Hade rabarbersaften i gamla petflaskor (PET står för vad?) i plast tidigare, men inser nu att halva grejen med hemlagat är emballaget!


Jag ska aldrig ha en pool, det är verkligen skitfult!

Yeah right! Blaim it on the kid!


Pass, pass, pass

Mitt liv kretsar kring i princip en sak nu: träningspass. Att leta musik, få ihop rätt rörelser och sen få en schysst känsla och ett bra flöde genom 55 minuter med skivstången eller på spinningcykeln är inte helt enkelt. Det är otroligt kul, kanske det roligaste jag vet, men det tar också en sån massa tid. Men nu sitter låtlistan till spinningpasset och skivstången börjar också klaffa så sakterligen.

Skulle testcykla lite i garaget ikväll bara för att se hur det skulle kunna funka (har ju en spinningcykel där ju, och vhs icke att förglömma) och nu sitter jag här dyngsvettig och matt i benen, men det är ju så skönt!


Egenproducerat och närproducerat då såklart

Det är viktigt att tänka på miljön!



Hur länge ska potatisen blomma innan man törs ta upp och kolla om det blivit nåt? Nån som vet?

Bus helt enkelt


Typ världens minsta

Baddräkt modell liten. Shit de är för söta de små!


It's my blog and I cry if I want to

Inspirationen tryter och det kan ha med följande saker att göra:

- Temperaturen, enough said!
- Miss Molly är inne i nån slags fas igen. Sover bokstavligen helvetiskt dåligt både natt som dag.
- Känner en smula stress över att få ihop ett skivstångspass och ett spinpass till hösten.
- Miss Molly är även en liten igel som klänger i mina ben vart jag än går och gallskriker om jag lämnar rummet.

Låt oss vända det till positivitetens tankar:

- Det är fantastiskt att vi har olika årstider i Sverige.
- Hon utvecklas och det är väl fantastiskt va?
- Jag som är så kreativ fixar det på nolltid.
- Närhet är kärlek!

Jag försöker peppa upp mig själv här om ni inte märkte det...

RSS 2.0