Hey


Tand ett

Lilla F har fått din första tand. Relativt smärtfritt för föräldrarnas del, lite knölig har hon allt varit men ingen större fara. Ganska på pricken lika gammal som storasyster var. Skumt!


Sanningen

"Vart är alla mina paket Molly?" "I bastun!" Enkelt med barn, de är rätt ärliga.

Älska

Kan man annat än att älska dessa två damer?

Barn är rätt roliga oftast.


Mat var det här

Full frys med matlådor till mini. Om tuttarna bestämt sig för att jobba får ägaren till dessa ombesörja mat på annat vis.


Pimpad

Då var kadetten fixad. Den rackaren ville inte gå igenom besiktningen men sitt årliga klistermärke ska den allt få. Kanske skulle använt klistermärket till att laga bensinslangen istället?


Ljung

Tema ljung i skuffen råder.


Invägning

Ok en dag sent men ändå. Resultat sen förra månaden. Vikt: -2,5 kg Midja: -4 cm Höft: -1 cm Lår: -1 cm Vad: -1 cm Jobb och träning ger uppenbarligen resultat. Nice! Nu öl och tacos!

Tjuvsmak

Tar väl en glögg då. Julen närmar sig med stormsteg.


Snark

Det snarkas från tre håll just nu. Här ligger jag i sängen med min iphone och spelar wordfeud. Det känns lite high tech, eller iallafall modernt på nåt sätt.

Jag som lät meddela min sambo för ett pr sen att pekskärm på telefonen bara var en fluga...


Fina familjen

img_2712 (MMS)

Solen värmde och stunden värmde. Min fina fina familj!


Hjälpredan

img_3277 (MMS)

Hjälpredan


Lycka

img_8833 (MMS)

Typ fem år sen jag sist satt på en häst. När ska jag klämma in ridlektioner i livet? Torsdagar är än så länge oftast rätt softa.


Pennsudd

img_8591 (MMS)

Trots exemplarisk melodikryssetpenna så gick det inte fullt ut så bra idag. Lite stressigt blev det, då jag under tiden även badade barn.


Sweat

img_4109 (MMS)

Och efter tidigare inlägg hittade jag även denna. Helt plötsligt känns en kväll helt solo i soffan inte helt fel. Jag kräver inte mycket.


167 kr eller vad?

Hittade en flaska rött i hyllan som jag inte har nån koll på vad det kommer från. Googlade runt lite och hittade vad jag tror kan vara detta vin men då med årgång 2009. Det jag hittade i hyllan är från 2001. Fick lite ångest. M är borta över natten och jag ska slakta en vinare själv som kanske är en riktig dyrgrip, fast egentligen vad spelar det för roll? Det kan ju även vara skitdåligt. Som backup har jag annars 25 liter körsbärsvin om denna skulle vara helt vidrig. Nån som vet nåt om Vacqueyras Clos Montitius?

Katt?

img_8108 (MMS)

Nu får vi nog låsa kattluckan snart. Vad hände liksom, jag har jobbat två veckor och hon tar sig fram. Det går liiiiiite för fort tycker jag allt.


Olika

Inatt blev jag bara störd fem gånger. Känner mig fräsch och utvilad. Igår att hade vi två små terrorister som väckte oss i skift i princip hela natten. Då kände jag mig inte speciellt fräsch... Att man pallar liksom.

Fina fötter

img_4049 (MMS)

Ännu ett mtbpass i skogarna i Bergslagen. Jag älskar det! Det var toppenfint höstväder idag, min kära sambo hade gett mig ett par nya handskar och lyckan var total. Ett litet störningsmoment bara, han är grym i uppförsbackar min man. Jag blir trött och arg, skärpning och bättring nu blir det till att träna ikapp. Nu "cykelvin" Cono Sur och soffa. För det är jag värd.


Glampizza

img_3698 (MMS)

Bakar pizza i prickig blus. Lyx. Slut på arbetsveckan och jag är slut, men lycklig. Jobbet gör mig lycklig, jag älskart. Låt det bli måndag morgon igen!


Vardag

07.00 till 22.00. Till jobbet, jobb, jobb, jobb, jobb 19.00 sluta jobba och jogga till Friskis och leda pass. 22.00 hemma, svettig, hungrig och trött. Är detta livet eller hur var det nu igen?

Förba..... tåghelve....

Tre turer med tåget tog det innan förseningarna började. Kom igen nu, låt mig bara pendla enligt tidtabellen. Det blir så mycket enklare för människor som jag med ett litet kontrollbehov. Förhoppningsvis tillfälligt, mina nerver pallar inte detta!

Trötta fötter

Första dagen avklarad! Jag är trött i fötterna och väntar på tåget. Min vardag de närmsta sju månaderna och jag älskart! Avslutade dagen med indiskt och tjejerna på jobbet! Grymt skönt liv.


Tradera och Blocket

Jag brukar göra lite ryck ibland med att sälja av prylar på Blocket och Tradera. Tycker inte helt att det ger en sån jätte lön för mödan effekt, men gav det en chans igen. Lite "krimskrams" som jag tänkte dra till tippen genererade dryga 1700 kr. Vi fick 700 kr för en digitalbox jag tänkt slänga. Hoppla! Sen la jag ut en fågelbur på Blocket också som jag tog 100 kr för, jag kunde lätt ha tagit en femhundring inser jag nu, men jaja, nu är den borta iallafall. Ge mig gärna tips på annat skräp jag kan ha i gömmorna som jag inte fattar är värt nåt för nån annan!

Skor

Vi flyttar saker från källaren till garaget. Skottkärra visar sig vara ett ypperligt transportmedel.


Vänta nu

Jag la bebis i babygymmet. Nån börjar ta sig runt. Mycket bra tajming att börja jobba imorgon.


RSS 2.0