Barnstatus

Ålder: 14 månader
Längd: 76 cm
Vikt: 9630 gram
Huvudomfång: 47,5 cm

Ett lagomt behändigt format har vi allt.

Ny dörr

Äntligen ny källardörr på plats!

Nu återstår bara småfix som att sätta foder runt dörren, måla grunden, gjuta en platta, putsa väggarna och bygga ett tak. Tur vi har goda vänner som är händiga!


I'm loving it!

Nytt jobb och efter tre dagar är jag hyffsat säker på att detta kommer bli kanonbra! Bra tecken på att man gillar sitt jobb (eller blir besatt av allt man tar sig an) är då man:

1. Sitter och knåpar och räknar på scheman till klockan ett på natten en fredag och äääälskar det.
2. Börjar lördagmorgonen med att lusläsa resultatrapporter och maila ekonomiavdelningen om alla eventuella kroner och ören man kan spara in för bättre resultat.
3. Knappt kan vänta på att få ta sig an ett proppfullt lager med varor på måndag morgon.
4. Ser fram emot att ta tåget kl 07.00 till jobbet på måndag morgon.
5. Tänker på alla eventuella konflikter och problem som kan uppstå efter vägen och ler av lycka!

Fisken är i sitt rätta element.


Swisch bara

Ibland (läs oftast) går det så fort att man inte hänger med.

Molly har minst tio tänder (det vi kan se då hon öppnar munnen vill säga, kan vara flera), jag börjar nytt jobb, jag har köpt en ny säng, jag har hunnit vara sjuk två gånger på alldeles för kort tid (orsak=barn?), källardörren har fortfarande inte kommit på plats, jag har fyllt 29, min mobil har lagt av och jag har fått impulshandla en ny (trist och kul), jag lånar mammas bil och lyckas bli av med en blinkers, tappa antennen samt få in vatten på golvet i baksätet och har även insett att jag kanske tagit mig vatten över huvudet vad gäller att tacka ja till allt.


Alla ska visst vara på samma ställe...


Gammal källardörr, snart ny!


Ny bilstol, har insett att vi har ett barn nu som typ börjar bli stor.


Söndagsfunderar


Talar för sig själv


Pimpat vardagsrummet med rosa lampa och kuddar.
Fantastiskt dålig bild, men ni får nog en känsla om hur
det lyser fint, eller?

Jul?

Om ni passerar vårt hus, tro inte att vi är helt störda (eller jo förresten!). Magnus har satt upp julbelysningen i garagefönstret. Vad ska man säga? Liiite tidigt kanske?

Silikon och målartråg?!

Hur kan någon ens hinna med att leva med fler än ett barn under typ 20 år i en familj? Jag har påbörjat det man kan kalla det vardagliga familjedilemmat! Jobb, familj och en gnutta fritid är visst några parametrar i den ekvationen (matte har aldrig vart min starka sida kan man ens ha parametrar i en ekvation?). Vi har ett barn så jag ska egentligen bara hålla käften och sluta oja mig.

Utan att låta som miss gnällnärke kan jag bara meddela att det är en omställning. Jag kollar med min sambo typ tre gånger om dagen att han verkligen gillar att vara hemma, om det nu är så att han inte gillar det kan vi byta, jag lovar!

Om nån behöver silikon eller målartråg kan ni höra av er, sambon har strukturerat upp lite på hemmafronten och det finns ett överskott av de tidigare nämda två... Det finns fördelar och nackdelar med allt i livet!

Nu - mer vin och Körslaget!

En vecka

En vecka har snart gått sen jag började jobba igen! Jag är så matt i huvudet att jag inte ens orkar reflektera över alla intryck. Separationen barnet och arbetslivet är ett faktum och jag vet inte vad jag har bestämt mig för att tycka om det. Låt mig återkomma om en vecka eller två i fallet. Jag hoppas att jag kan tänka lite klarare då.

Att ha M hemma som hemmapappa är GULD! Mat på bordet, städat garaget, tvättar, röjer förrådet och bakar bröd! Vad har jag gjort för att förtjäna denna underbara man? Borde han fått komma hem ännu tidigare kanske?

RSS 2.0