Indier?

Letat efter indiern som rökt denna på vårt lager på jobbet. Hoho var är du?


Invägning

Jag är i hamn vad gäller allt, mått, vikt och allt! Najs, väldigt najs! Nu är det bara ett problem, måste upp ett par kg eller så i muskler bara. Bara finslipet kvar, men det fixar sig. Som nån skrev i sin blogg: "Om jag bara gör allt så jobbigt jag kan och så länge det går så fixar det sig!" True!

Spretig eller tight?

Fick frågan på blomsterbutiken om jag var en spretig eller tight variant vad gäller tulpanbukett. Spretig tror jag känns mer som jag.

Tänk vad lite blommor kan göra för själen!


På glid

Vi lämnar sjön, klockan är fyra och det är ljust ute, skridskoisen var perfekt, elden sprakade fint och kaffet smakade prima. En helt ok torsdag.




Mobil

Tre år och sällan stilla.


Inte helt otippat

Han är den kyrkliga av oss-helt klart!


Förvirrad

För ett tag sen (säkert över två år sen) gjorde jag ett personlighetstest och fick ett rätt tydligt sätt ett kvitto på det jag redan visste om mig själv. Gjorde samma test nyss och fick inte alls samma resultat. Denna gång ett mer känslosamt och empatiskt resultat. Kan jag ha tappat lite av den hårda huden med livet som förälder eller vad kommer dig detta? Jag tycker fortfarande att jag skulle behöva utveckla min sida av känslovärlden men jag kanske är på god väg? Eller håller jag på att tappa greppet helt, eller bara tona ner mina dominerande drag?

Under min tid på Ikea gick jag hos en beteendevetare under en lätt kaotisk period. Hon gav mig mycket jag har stor nytta av även idag, bland annat att det kunde vara sunt för mig att tänka att mina egenskaper är lite som ett mixerbord. Balansen är väl mångas ständigt återkommande dilemma eller? Har jag kanske lyckats justera lite på mitt mixerbord? Men färdigjusterat blir det väl aldrig va? Sen har jag kvar en lapp där det står "stopp-andas-tänk" som borde användas flitigare... Nåväl...

Tack för att ni lyssnade!


Jordgubbssäsong?

Kokade saft på jordgubbar, rabarber och vanilj idag. Sommaren är på gång nu, jag känner det!


Framåt

Premiärtur! Sitter framåtvänd i bilen, baksätet dock. Är jag en dålig mamma nu? De ska väl sitta bakåtvända till de är typ 20 år va? Tror hon överlever.


Jag går... Typ

Frustrationen är ett faktum. Vill gå men kan inte helt. Det tar sig.


Inköp

Jag föll för trenden (är det en trend?) med väska till telefonen. För typ 30 kr inhandlades denna på Kuba. Riktigt och fint skinn, gillart!


Kubakaffe

Kvarnen går varm, här var det nymalet kubakaffe för hela slanten!


Kanada

Passerade även Kanada. Räknas det om man inte går på marken typ?


Suck av längtan...


Vad ska man säga liksom?

Vad gjorde du förra helgen? Njae inget speciellt, tog en tur till Kuba bara... Miss it!

Övning ger färdighet

Nytt hinder som ska bemästras-trappen!

Bara man vänder ryggen till är hon halvvägs uppe. Ibland går det väldigt fort i utvecklingen minsann!


Stress och en drambuie

Nytt pass till ons nästa vecka. Som vanligt jobbar jag med knivar mot strupen... Att jag aldrig lär mig. Nu kanske jag hittat all musik eller ska bara ändra lite eller. Nej nu får det duga, jag släpper lite på kraven och det är läskigt!


Oh yes

Senaste invägningen visade -2 kg på en månad och samma mått för övrigt. Detta betyder att jag är ett kg under målvikten. Nice tycker jag. Ordningen återställd!


Okejrå

Igeln sover tydligen hos mig inatt! Men de är rätt rara de små.


Överlevnadstrix

Det är tur för de två liven att de är så söta annars vet man inte hur det kunnat sluta.

Treåringen har gråtit mängder med tårar och skrikit sig nästan hes idag. Det kan ha att göra med läggtiden igår, hon pallade till närmare ett. Nästa nyår lär vi av detta!

Mini är inne i nån liten närhetsfas och är som en liten igel och sover fjäderlätt.

Kombinationen av ovan två och en lite lätt utarbetad mor är inte helt optimal. Men om 11 dagar drar jag till Cuba och då kommer jag sakna ihjäl mig. Hoppas faderns tålamod är trimmat tills dess bara...

För övrigt, inga nyårslöften. Gett upp det. Konstaterar bara att 2011 gått mycket fort så jag håller i mig och laddar för 2012. Gott nytt år!


RSS 2.0