Gundes priolista

Kollade Carina Berg och blev mycket positivt överaskad till Gunde Svan som hon bodde över hos i detta avsnitt.

För tillfället är det ganska mycket små projekt på g här hemma (lägga plattor, putsa väggar, göra klart resten av trösklarna, fixa några dörrar, rensa tvättstugan, nytt golv... osv osv...). Gunde hade en liten bok som föll mig i smaken. En "listbok" där han skrivit ner sånt som ska göras, benämt det med prio A, B eller C och även satt dit ungefärlig tidsåtgång. Jag trodde i min enfald att jag var hyffsat stukturerad men detta slår mig med hästlängder! Smart man!

Gunde är ju även mannen som klockar sin duschtid och har ett rekord på typ 1,30 tror jag det var från påklädd till påklädd och då hade han även kammat sig och tvättat håret.

Tänk om jag skulle bo med en likande Gunde, fatta att magsåret i detta hushåll skulle komma som ett brev på posten.


Fundering

Vi kör ganska mycket rea på jobbet nu i och med att vi flyttar till ny lokal i slutet av oktober och jag upphör aldrig att bli förvånad. (Dagens tips, på fredag kan det vara värt att bege sig till Cubus Stortorget i Örebro om man är i behov av smink, barn och herrkläder!) Vilken person behöver 10 förpackningar med 3 pack strumpor? 30 st strumpor!!! När ska man hinna använda dem alla?

Ibland tror jag folk shoppar ihjäl sig för att det är billigt, men det är ju det som betalar min lön så jag tar av hatten och bockar och tackar. Fast ibland undrar jag om man inte skulle göra nåt som har en djupare innebörd för mänskligheten typ rädda liv, eller forska om cancerbotemedel, eller jobba med gamla eller barn - men jag pallar bara inte det finns andra som kan göra det mycket bättre än jag kan och det är jag tacksam för. Mitt kall i livet är att kränga så mycket varor till så mycket människor jag kan på så kort tid som möjligt. Skönt att jag hittat hem iallafall!

Att jobba på

Jag har ett alldeles för stort hjärta ibland. Jag måste jobba på det för ibland slår vissa händelser mig helt ur balans. Inte bra.

Släpp, gå vidare och bara skit i det är något jag kan öva lite till på.

ops

Imorgon hämtar jag ut ett paket med hudvårdsprodukter från Hong Kong. Det är inte alls svårt att spendera 2000 kr på krämer. Men en är ju mammas ju...

Äppelpajhimlen


Visst ser ni?

Projekt källaringång tar aldrig slut. Snälla säg att ni ser en färdiglagd plattgång här och putsade väggar och ett tak, samt målat fönster. Visst kan man se det tydligt? Det är otroligt viktigt med målbilder. Hur svårt kan det va att lägga marksten då - det är bergis skitenkelt.






Nämen...

... vad hände här då?




RSS 2.0