Jahapp

Impulshandlade fem meter tyg visst. Gardiner ska det bli. Trevligt med butiker som ska stänga igen då kan man göra fynd!


Lilla datorn

Söndagsmys. Vi löser gamla melodikryss och kör legospel.


Är det så?

Förstår det som att man inte kan kommentera mina inlägg? Om det är så snälla skriv en kommentar. Fy bubblan vilken humor jag har. Skämt åsido detta är ju katastrof i sånt fall. Måste lösas!


Perfekt

Det är bra då ens ledarkollegor i den rödvita föreningen blir lite krassliga, då säger hjärtat att man hjälper till och hoppar in och tar dennes pass. Vips fick man 1,5 timmes träning och egotripp till denna vecka. Plus en skön start på helgen! Bingo.


Sunshine

Underbara vår eller är det vinter? Blir så osäker.


Lita på indier

Igår ringde det en man med indisk engelska och lät meddela att vår dator skickade virus. Han hävdade han vag från Windows. Fattas bara att han hade sagt att vi vunnit en miljon också bara vi uppgav kontokortsnumret... Då Magnus dessutom lät meddela att han inte hade tid att prata just då la han bara på. Seriös?!


Hjärta hjärta

Kärlek till er alla idag. Hjärta hjärta till alla bästaste...


Löpare

Asså kan man ha en löpare som köksgardin? Om jag stryker den såklart.

Tar gärna en åsikt på denna, känner mig grymt osäker...


Fantastiskt tom agenda

Vi har bara hängt runt mest hela dagen. Lekt vid träd och lite så typ...


Spetsa öronen


Blått är flott

Diskret blå chinos till jobbet idag. Piggar alltid upp eller?

De två senaste nätterna har jag lagt in totalt 6 timmar sömn på kontot, barnen sover men inte mamman... Vi är i ofas tror jag bestämt.

Plan i helgen? Sova!


Livat värre

Jag är magsjuk och liten F verkar inte heller på topp. 50% av familjen är ju ändå ok, än iallafall...


Krisp

Det var fräscht på sjön idag, lite bitande men fint krispigt.

Som de naturnördar till föräldrar vi är tvingade vi såklart ut barnen i minus 15 grader. De kommer tacka oss senare väl?


Hög nivå

Underbara appar, en helt vanlig lördagskväll.


Pendla

Gillar generellt att pendla med tåg. Fördelen idag är att jag hunnit lyssnat mycket på Lalehs nya skiva. Jag blir varm i kroppen! Nackdelen kan vara 45 minuters försening. MEN det är ju kallt och lite snö, herregud vilket pajasföretag. Skulle jag behandla mina kunder på liknande vis skulle jag inte få lön. Vems är felet egentligen? Troligtvis inte tågvärdens iallafall, eller? Blä för att vänta!


RSS 2.0