Jag kommer alltid undan...

Jag är lite av en expert på att hitta på andra saker för att "slippa undan" det jag själv åtagit mig till att göra. Idag skulle jag städa hade jag kommit överens om  med mig själv, men lyckades smidigt smita undan genom att baka ca 80 st kanelbullar och ca 60 st pizzabullar. Ingen kan klandra mig för det och det är ju faktiskt ingen idé att städa köket innan man bakar eller hur?



Pizzabullar




Kanelbullar på jäsning

Städ och pyssel

Idag är tanken att jag ska ta ett ryck och städa av lite här hemma och pyssla lite. Går inte att skylla på att värmen är ett hinder, jag har insett att det är varmt titt som oftast nu på sommaren... =) Svettigt blir det hursomhelst med 20 kgs övervikt!


Lite läskigt är det allt...

Okay nu har jag läst så många andras bloggar hit och dit och tänkte att det kunde vara dags för mig att dela med mig lite. Tillföra nåt nytt och spännande kanske inte är rätt val, men iallafall bidra...

Tar väl en liten stund att bekanta sig med detta så ha lite tålamod, jag har en förmåga att bli en smula besatt av det jag tar mig an i mångt och mycket.

I väntan på vår nya familjemedlem känns det som jag har hur mycket tid som helst i världen, men vet i ärlighetens namn inte riktigt vad jag spenderar den på. Inte är det till att packa ur väskor från semesterresor, eller att städa iallafall det är ett som är säkert. Men frostat av frysen har jag gjort (för att få svalka måntro?) och tvättat en del av de kläder vi har till den "lilla apan", hur mycket kläder kan en bebis behöva?


RSS 2.0