Hur är det möjligt?

Två dagar av vårdande av sjukt barn, som ena stunden har feber och nästa är kärnfrisk, tar på krafterna. Jag börjar verkligen uppskatta dagis, det är en fantastisk instution må jag säga. Vi har inte lekhall och vattenfärg och fingerfärg och obegränsade ytor att springa runt på här hemma... och det blir tråkigt i längden iallafall de stunderna på dagen man inte har feber...

Säger vovven?



Lätt åksjukevarning på detta klipp, samt att jag precis fått tillbaka rösten.
Varför la jag upp detta kan man undra? Jo för att jag tycker det är ganska kul iallafall.

Klockan är nog runt 23.00 en lördag, varför ska det vara så svårt att sova?

Alla vänners dag på tisdag!

På tisdag alltså den 27/4 kör vi -30% på alla kläder och -15% på all kosmetik på Cubus Stortorget i Örebro öppet 10.00 - 19.00.

Det brukar vara en helt galen dag efter vad jag har hört och det är väl inte konstigt med tanke på detta fantastiska erbjudande som bara gäller på tisdag. Shit jag är laddad!

Spread the word gärna! :)



Välkomnande?

Vi försöker göra det så mysigt vi bara kan för våra gäster. Man välkomnas för tillfället av skylift, gammalt tegel (med kraftig rök och sotarom), en stycken tvantenn, ett skorstensskydd och vindskivor som är i stort behov av skifte.

Välkommen hem till oss!


Halva sorkar

Nu börjar jag bli lite lack på att vakna av att nån knaprar sorkar om nätterna. Tur att vi har täckpapp i hela sovrummet i och med den eviga renoveringen - smart och snyggt med blodspår från halva sorkar överallt. Varför kan inte katten äta upp allt av det lilla djuret? I köket gäller det att vara snabbast så jag hinner plocka upp sorktänderna (de verkar inte vara en delikatess) innan miss Molly tar dem i anspråk. Om det hade vart ett djurkadaver i veckan hade jag inte vågat klaga, men typ varje natt ska det släpas in byten. Suck!

Hur mycket sork kan det finnas att äta upp i et bostadsområde egentligen? Nån som vet?

Ett, två eller tre?

Vilken matta ska man ta till garderoben då?

Alla är gossiga då man går på dem, inte helt lätt att gå på så små bitar, men jo vi har testat.



För övrigt impulshandlade vi ny säng, tre byråer och en garderob förra helgen.



Och ja, målningen går sakta framåt. Stjärntapet bort och vitt och fint på väggarna.
Garderoberna ska få en fototapet, troligvis en från www.mrperswall.se med stenar i gråskala. Kan det vara nåt eller blir det alldeles för grått svart vitt trist? Men jag är så trött på allt "vi tar inte en vit tapet utan nåt lite krämigare i beigeton". Känns som hela huset är nån slags kaffelatte oas. Inget skrivet i sten ännu dock (haha).

Jag tror att jag kan arbeta strukturerat

Monterar fast barnsadel på cykel - so far so good. Knäna i backen på garagegolvet och rackarns vad det är grisigt där då...


Smutsigt, ska bara hämta sopborsten och sopa av garaget lite snabbt.
Just j*vlar, skaftet är ju av. Jag byter skaft lite snabbt bara.



Aha, skruven som håller i det trasiga skaftet har gått av och vill inte trots rätt grova påtryckningar från min sida flytta sig en milimeter så jag kan sätta i nytt skaft. Jag borrar loss det (snilleblixt!). Borren går av, jag nyper mig lite med en tång och skruven vill inte släppa.

Budgeterad tidsåtgång skaftbyte: 5 min, verklig tidsåtgång: typ en evighet. Envis som synden är jag och kan ju aldrig ge upp, det ska i ett nytt skaft så är det bara!


Detta är borste med nytt skaft (återanvänd pinne som agerat hållare till fågelstuga). Kunde kanske bara köpt en ny, de kanske inte kostar en förmögenhet? Vänta nu vad skulle jag med borsten till egentligen? Just det, garaget! Sopa, sopa, sopa!

Endel spring ut och in efter borrmaskin, tänger, skruvar och så blir det allt!

Jorååsåatt, detta är vårt hallgolv (städa sen - inte nu!).

Springer på en kattkräka på vägen och vill passa på att tipsa om det bästa redskapet för att ta upp sådana små rara tingestar - degskrapan!


Åh vad attans var det nu jag skulle ha i garaget från början? Jo täckpapp, för jag tänkte lite snabbt måla om en vägg i sovrummet. En miss i dagens schemaläggning från min sida är att ingen tid blivit avsatt för lunch. Är "multitasking" så himlans bra egentligen?

Just det ja...

Ytterdörren har hängt sig lite efter vinterns alla temperaturomslag (min egna teori) och behöver justeras också!
Ok, 1 timme och 50 minuter kvar till hämtning på dagis. Magsåret på nära intågande, men visst kommer jag hinna maskera och målartvätta väggen iallafall va?


Schema, schema, schema

Om man vart sjuk får man jobba igen! Så är det allt!
Jag har suttit med schema till jobbet för sommaren och med en otrolig tight timbudget och höga krav på försäljning känns det som en utmaning - som kommer gå i lås! Nu har jag räknat om och om och om igen och hittat halvtimmar att spara. Läskigt, men shit jag måste ha världens bästa jobb? Om man sitter uppe till ett på natten med allt pyssel frivilligt måste det väl vara världens roligaste jobb va? Och till hösten får jag en alldeles ny butik. Livet är grymt!

www.cubus.com säger jag bara! Beat that!


RSS 2.0