Aha!

Det var träning som fattades i min stresskropp. Nu känns det bättre igen. Love endorfiner!

Julen närmar sig


Nörderi

Jaha, jag får bli nummer två att testa lampan. Finns inga hinder för skogskörning här inte. Nästan äckligt vad nördiga vi blivit här. Tack Stina för att du lett in oss på detta spår!


Separation?

Helt sådär bara flyttade Freja in till storasyster. Helt sådär slutade hon äta på natten. Klarar hon sig utan mig nu eller? Det är lite sorgligt tycker jag, men skönt iallafall. Det är ett ständigt tjat om att det går för fort men det är sant. Lilla stora bebis.


Vem tar disken?


Kontroll

Vet inte än om detta är bra eller inte för mätarfreak som oss? Nu ser vi kostnaden per timme och dag. Spännande projekt vi får vara med på, gratis dessutom.


Snart 8 månader

Nu kan hon klappa på beställning. Minst två tänder finnes. Kanske fler, det gnags på allt.


Dålig stil

Lite för tidig i mitt tycke, men grannarna har ju börjat ju...


Dagens skratt

Vi har en vagn ute på Blocket. Idag fick jag detta mail från en intressent: "Hej, jag är mycket intresserad av din rullstol, hon har fortfarande dig. .. Jag har problem att komma till din stad, ser du dig själv i örebru?" Sambon tycker jag är elak som lägger ut detta, men jag förklarar att det inte är själva språket jag mobbar. Men kom igen - rullstol???

Vardagsmysterier

Spännande när jag hittar ett par trosor i min låda som jag inte har ett minne av att jag äger eller köpt. Hoppas de är mina bara... Jaja, de är ju i min låda, då är de väl mina?!


Jag kan stå

Minsann, nu ska det resa sig mot allt!


Skogen

Ah, vilken förmiddag det blev. Dovra sjöar med gott sällskap, elda och kaffe och bulle. Nice!


Ren och fin

Jag har hittat lycka i en ny exfoliant. Jag är en sån hudvårdsproduktknarkare.

Jultights

Kommer i julstämning med jultights. Känner ni snön? Längtar!


Fars dag

Denna fick han i tidningen idag. Kärlek!


Hehe

God lagrad ost. Kommer dock knäcka min sambos tålamod en smula. Den frasar.


Bolt?

Jag är ingen naturlig löperska, men skam den som ger sig. Nu är jag där igen och ger det en chans. Intervaller kan vara saken för mig? Få springa snabbt och känna mig snabb under kortare perioder verkar funka. Mina nya skor är också toppen och det hjälper till vill jag lova. Mål? Egentligen inga specifika förutom att kunna springa fort och få det att bli behagligt. Det är en bit kvar där...


Vill gärna

Nån är mycket sugen på att komma i baljan med sin syster. Någon minut efter tagen bild fick det bli så. Bebis F var ju redan helt dyngsur. Nu ålar hon i hög hastighet och har börjat resa sig mot saker också, frustrationen kommer när hon ska ner igen. Den biten har hon inte helt fattat än.


Godis

Flytande godis var det här.


Trötter

Nu lite efter tio kapitulerade hon i armarna på sin far. Sju månader har vi haft henne redan. Swisch!


Jobba

Glamouröst värre på jobbet. Den som tror att jobba i butik innebär att stå i kassan, är ute och cyklar kort och gott.


Hårda tider

Vårar Icakonto går aldrig ihop sig. Denna månad ska vi försöka hålla oss till det vi anser en rimlig budget i mat. Detta innebär inga goda ostar (de är liiiite dyra) och annat onödigt. Går bra?! Bara den 6:e och vi ligger minus 18 kr. Blir ingen gourmetmånad direkt. Tur vin går på annat konto...


Stolt

Haha, jag var ute och sprang idag. Intervaller blev det. Kommer vara sjukt knäckt imorgon. Jag har inte sprungit sen i somras. Jag är förvånad, det var grymt skönt. Hade nya skor som kändes snabba och bättre än de gamla Asics Kayano (kan bero på att dessa var helt slut i fodret och hela bakkappan!). Jag fick den pulskurvan jag önskade och snittade 89% av maxpuls i ca 40 minuter. Jag är nöjd! Tar ett glas rödvin som "present".

Gamla

Molly har tre gamla. Mallo, gammelmormor Ebon och faster Gun. Gammelfarfar är tydligen inte tillräckligt gammal för att räknas riktigt än.

Idag åkte två av ovanstående till de gamlas kompis och fikade. Mysigt var det allt.


Gravvård

Den årliga gravvården i Mariestad. Verkar som de ligger kvar.


Vinterdäck

Telekvinna: använder du internet regelbundet?
Jag: vinterdäck? Om jag använder vinterdäck regelbundet???
Telekvinna: bryter ut i hysteriskt skratt!
Jag: vinterdäck???
Telekvinnan: skrattar hysteriskt och försöker hämta andan. Internet! Använder du internet regelbundet?
Jag: tokskrattar också så jag håller på att kvävas.

Kom igen, de låter ju ganska lika. Tyckte det var lite skum fråga bara. Vinterdäck används ju med regelbundenhet, men inte så vanligt att få frågor om det.


Lägg av

Tidigare inlägg gjorde inte saken enklare...


Tjuvjävlar

Idag försökte ett par tjejer sno grejer i min butik. De tyckte jag var jäkligt dryg som störde dem och ringde väktaren. Säger som de:"som att jag bryr mig..."

Brudjä--lar är vad de är. Troligtvis inte haft elaka föräldrar. Det ska man ha.


Linsvätska

Måste köpa linsvätska. Ser alldeles för smart ut i glasögon. Tur hårfärgen dämpar det smarta intrycket. Hur får man för övrigt håret att växa i raketfart?


RSS 2.0