Premiär2

Altanen iordning för säsongen.


Premiär

Paj blev det idag. Vi har rabarber och jordgubbsplantor som ogräs. Det gäller att ta vara på det.


Kompensera

Middag, pizza med en cola. Kompensation, shake på granatäpple, ananas, havtorn, ingefära och lime. Vet inte vad som är mest koko, det faktum att jag tänker så eller att jag faktiskt har havtorn hemma i frysen. När hade jag tänkt använda det va?!


Jobbar extra

Otippat att jag släpade hem en påse nytt?!


Rött är sött


Betyder?

Är den viktig på nåt vis?

Och vad betyder den?


Jobbigt på Kuba

Ja det var inte bara slappande på Kuba då vi var där med jobbet. Vi jobbade allt lite också, bland annat spelade in reklamfilmen som rullar nu i dagarna och fotade lite.
Jag i grönt längst fram till höger. Hårt liv!

Östansjö

Idag ska vi en tur till Östansjö-alla borde bli avis nu.


På tal om pyssel

Dessa kom kidsen hem med idag. Farmor och farfars pyssliga granne Kicki hade visst vart i farten med virknålen. Glädjen är stor kan meddelas!


Nutid

Nej jag är inte så jävla händig kort och gott. Pyssla är inte helt naturligt för mig. Min mamma sydde alla danskläder till mig, jag köper alla till min dotter. Det är också helt ok faktiskt.

För övrigt har inget förändrats på dansstudion sen jag själv hängde där all min vakna tid, dansuppvisningarna är proffsiga, planerade och inte gratis. Disciplin och ordning från dag ett. Jag älskart!


Rädsla

Vem är mest nöjd med att ha besegrat höjdrädslan?


Ska vi inte?

C: ska vi inte tända nån lampa iallafall.
M: nej vi har ju bastat idag!!!

Funderar på om energisparandet börjat gå till osunda nivåer?


Påskmelon

Storasyster slaktar påskharen och lillasyster kör det lite mer hälsosamma alternativet vattenmelon.


Romantisk sida

Ser man på, jag har en romantisk sida också. Rosarutiga hissgardiner i köket minsann.


Mäthysterin fortsätter

Vi är ju med i eons energisparprojekt. Nu finns det även ett spel i anslutning i anslutning till detta. Tävlingsinstinkten slår på rätt snabbt i vanlig ordning. Här ska stängas av allt!!!


Tvättmarathon

Vad är egentligen att föredra? Att ta hand om tvätten en gång varannan vecka (tar ca 2 timmar av dagen) eller ta lite varje dag och förstöra varje dag med lite tvätt???
Jag trodde jag var helt på det klara med hur jag ville ha det men efter att ha sorterat och vikt 7 st enheter sprängfyllda med ren tvätt idag så funderar jag lite över alternativ två trots allt. Eller den där RUT. Varför kan jag inte tycka det är lite kul bara?

För en vecka sen...

... var jag ogift, nu är jag en fru minsann.

Urladdning

Dags för racern att få lite luft idag. Sambon, jag menar min make föreslog utetur istället för mina tänkta intervaller i källaren. Bra ide visade det sig. Gick tungt ut, motvind och tappade snittfart men känslan av att ligga och trampa lätt hem med vind i ryggen i dryga 35 km i timmen slår det mesta.

Det har varit och är fortfarande mycket stök i mitt huvud och få saker får mig så lugn som lite mjölksyra i kroppen, stumma ben och flås med öppen mun.

Inser att cykelgarderoben behöver uppdateras dock, körde idag i ett par av min mors gamla cykelbyxor. Vadderingen är sådär. Måste hitta snygga kläder till vettigt pris, omöjligt? Utbudet cykel och tjej tycker jag är sådär. Får inte se för snabb ut, det är farligt tycker jag. Cykel innebär nörderi det vet jag dock.




Vacker dag

Det var sannerligen en romantisk tur idag.


Jag älskar dom alla!!!


Ettåringen


Vilken dag

Tack bästa Stina för att du agerade fotograf på våran dag.
De två nedersta bilderna ska vi dock inte beskylla henne för, de får vi stå för själva.

Man undrar...

Vad har de hittat på idag då?


Jag tänker bra

Post träningsmat?


Det bor visst nån här

Standardbild från köket... Inget kataloghem kanske men ack så hemtrevligt. "bättre lite skit i hörnen än ett rent helvete" var det inte så?


Kan själv

Vi hoppas på lite bättre bordsskick till tvåårsdagen, men lycka är att göra vad man vill med sin egna tårta!


Lite efter

Imorgon fyller Freja ett år. Tiden springer iväg, som om nu det vore nån slags nyhet. Fortfarande har hon inte fått plats på headern i bloggen, fortfarande finns inga utskrivna bilder på henne ramat i huset (storasyster har endel...)
Men detta betyder inte att vi glömt bort henne alls eller så, jag sitter just nu i skrivandets stund och håller på att gå igenom och beställa foton sen ett år tillbaka. Det är endel foton att gå igenom kan meddelas...
Hon kommer få paket och uppvaktning imorgon iallafall, tur det!

Ullared

Det håller på att bli en tradition nu, en gång om året åker vi ett gäng tjejer till Ullared. Det är svinkul, blir svindyrt, men det får det vara värt.


Fina fina

Jordglob är något som saknats i hemmet. Det löste sig idag.


April april

Först plockade vi dessa, sen kom snöstorm. Haha till alla er som har så bråttom och satt på sommardäck. Vi har det inte.


Lovely appar

Hur mycket bra appar finns det inte liksom?


RSS 2.0