Be prepared

På lördag bär det av till Öland! Premiärsemesterresa med familj så att säga. Det känns mycket tryggt att vi åker med två andra erfarna småbarnsfamiljer. I och med att jag vill spendera så mycket tid som möjligt till att sola, bada och dricka vin och så lite tid som möjligt till matlagning och sedan även blivit för snål för att gå ut och äta hela tiden, så har den gångna veckan spenderats i matlagningens tecken.

Piroger, pizzabullar, rågkakor, lasagne och x antal Mollymatsburkar. Ska baka lite baguetter också tror jag. Mycket smidigt att göra en röra och ta med till stranden. Som ni förstår har jag beställt sol hela nästa vecka!


Kommentarer
Postat av: Linda

Men gud vad du är duktig och företagssam! Själv har jag hittills inte gjort ett endaste dugg ännu, trots att även vi åker på lördag. Blir lite avis på dig att du har så mkt förberett faktiskt.. du kommer ju garanterat få mer sol, bad och vin än vad jag kommer få, iom att även jag är lite för snål för att äta ute vareviga dag nu för tiden (det är dessutom en omöjlighet när familjen består av 6 personer varav en är föräldraledig och en är deltidssjukskriven).



Jag får helt enkelt lita på att dom vi åker med kommer ta hand om oss i en vecka.. haha!

2009-07-15 @ 20:49:32
URL: http://lak.blogg.se/
Postat av: Cissi S

Annars kan ni komma och äta piroger hos oss! :)

2009-07-15 @ 23:20:56
URL: http://cicilina.blogg.se/
Postat av: Jannica

Värsta husmor du är :-)

Ser väldans smaskigt ut!

2009-07-15 @ 23:24:34
URL: http://lagerhult.blogg.se/
Postat av: Cissi S

Jannica; Det är ju rätt rogivande att baka tycker jag! :)

2009-07-16 @ 09:29:07
URL: http://cicilina.blogg.se/
Postat av: faster/systeryster

Bak tokig och bad tokig:)Jasså är det på lördag det bär iväg! Ni får ha det så super härligt massor av sommar kramar till er alla!

2009-07-16 @ 12:45:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0