Förväntansfull

Vi har ju som sagt skaffat oss en ny vagn och nu ligger den gamla på Blocket. Ikväll kommer ett par från Värmland och tittar på den och jag har en rätt bra känsla att de kommer köpa den. Åker man från Värmland till Hallsberg annars om man typ inte är tokintresserad? Har även en känsla att vi kommer tjäna en hacka på den affären, men man får inte ta ut segern i förskott. Men lite har jag redan gjort det. Nu ska här putsats vagn till bristningsgränsen!


Kommentarer
Postat av: Linda

Håller tummarna för att ni gör en bra affär! Är lite nyfiken av mig.. vad är det för ny vagn ni köpt, och varför har ni bytt redan? Var ni inte nöjda med den ni hade? nyfiken i en strut

2009-02-26 @ 16:48:24
URL: http://lak.blogg.se/
Postat av: Cissi S

Blev en mycket lyckad affär, köpt vagn för 2000 och sålt för 3500 efter ett halvårs användande. Bra business! Vi råkade visst få en Emmaljunga scooter som typ väger 10 kg mindre än edge duon och blir 30 cm mindre på höjden då man fäller ihop den. Vi var svinnöjda med edgen, stor liggdel och superstabil och bra på grusväg, men nu var vi lixom klara med den... :) Tjejen som köpte den blev svinnöjd, kul med tanke på att hon åkt från Karlstad för att köpa den! Du är inte alls nyfiken i en strut, frågar man inget får man inget veta!

2009-02-26 @ 22:52:41
URL: http://cicilina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0