Notera

1. Ta med linser. I år glömde jag bort det (hur i hela friden kan man göra det???) men en snäll mamma postade dessa till Lofsdalens turistbyrå. Dröm om min förvåning att Posten lyckades få upp dem på ett dygn, jag är imponerad och Posten ligger på plus för tillfället!

2. Kom ihåg att ta med dotterns matsäck och inte glömma det färdigpackade kittet i kylen.

3. Skaffa INTE under några omständigheter en mindre bil och absolut inga flera barn. All heder till flerbarnsfamiljer utan typ minibussar i familjen. Åk däremot med svärföräldrarna så de kan ta delar av den pckning man med ett barn i familjen inte får in i en kombi trots att man har takbox!

4. Ta endast med underställ och mysbyxor, all annan civiliserad klädsel är helt och hållet inte nödvändig!

5. Kvällsaktiviteter, nej! Orkade inte ens kolla vem som åkte ur Let's dance i fredags, efter kl 20.30 är det som att nån slagit en klubba i huvudet på oss alla i stugan.

Annars lyckades vi mycket bra på det hela taget att semestra med liten ny familjemedlem. De planerande föräldrarna hade även tagit med Alvedon ifall att Mollan skulle få för sig att bli sjuk trots att hon aldrig vart sjuk än. Som ett brev på posten fick hon närmare 40 grader i feber så Alvedon var ett bra val i packningen.


Kommentarer
Postat av: Linda

Men gud vad trist att Molly blev sjuk.. men så där är det ju.. Murphy's law...

Hoppas lillsnuttan är bättre nu!

2009-03-22 @ 19:13:41
URL: http://lak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0