Invigd

Miss M fick sin första docka på födelsedagen och nu är det invigd. Just ögonen som blundar och tittar är väldigt spännande!





Hon sitter även på den av mig utsedda mest udda presenten från i söndags - en bönematta! För att hon ska ha friheten att välja fritt bland religionerna och inte tvångsmässigt presenteras till Svenska kyrkan som man blir genom dopet. Och för er som tror att hon inte kommer bli begraven fast hon inte är medlem i kyrkan så har jag hittills inte sett så värstans många lik ligga och skräpa på gatan. Nej välja sin religion får hon faktiskt göra själv, så det så!

Kommentarer
Postat av: Veronicas Ateljé

Bönematta...? Ja, rätt udda kan jag hålla med om!

2009-08-20 @ 10:30:41
URL: http://veronicasatelje.blogspot.com
Postat av: Christin

Hej och hå, här är vi ute och surfar och glider som sagt in, via Google, vi hittade dig :) Kul att dockan verkar intressant. Tack för tillställningen i helgen och ha det så gott. Kram Tobbe, Christin, Assar och Kicki

2009-08-20 @ 10:58:22
URL: http://stinslillavarld.blogg.se/
Postat av: Linda

Ja, vad är det med tjejer och dockor egentligen? Nora älskar sina dockor, och frågar man henne vart dockan är, så går hon raskt och hämtar den. Fast det känns lite pissigt att hon pussar sina dockor mer än vad hon pussar sin mamma..

2009-08-20 @ 22:35:39
URL: http://lak.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0