Stora utflyktsdagen

Ok, bussresan tur och retur Kumla gick som på en dans. Har noterat att det finns två typer av bussar, de med tre gigantiskt höga trappsteg och de som har ett litet i låg och fin nivå. Vilket som är till fördel med 10 kg Emmaljungavagn kan ni ju själva räkna ut. Om man är rullstolsburen, kan man överhuvudtaget åka buss då?

Inte nog med en tur till Kumla, till kvällen var det ju kvartsfinal i speedway (Indianerna-Lejonen) och nu var det hög tid för Molly att faktiskt få bekanta sig med denna tjusningens sport. Hon visdae sin uppskattning genom att sova heeeeela matchen igenom. Dessutom förlorade Indianerna med en fjuttans poäng, life is a bitch!

Pappan hade ansvarfullt nog köpt rosa fina hörselskydd, men för rädsla av att trycka ihop hennes mjuka lilla huvud (ja de sitter inte nådigt taight de hörselskydden...) så slopade vi det helt enkelt. Hon kanske är döv ändå vem vet, vi har inte gjort nåt sånt hörseltest än... Förhoppningen är det ju inte såklart, men om nu så är fallet så blev hon det antagligen igårkväll. Skönt att veta när!


Kommentar överflödig...              Superskakigt, ja det var kallt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0